SANAKO

Sanako innovatív oktatási megoldások közép-, és felsőoktatási intézményeknek

  • Világszerte 50 000 oktatási intézményben használják a megoldásainkat
  • 6 millió diák tanul napjainkban a SANAKO technológiával
  • Soknyelvre (többek között magyar is) beállítható menünyelv
  • Magyarországon már több 3 ezer diák használja a Sanako tanulási eszközöket

A SANAKO oktatási megoldásait Finnországban fejlesztik, vezető tanárok tapasztalatai alapján. A több mint 50 éves globális tapasztalattal rendelkező cég szoftvereit alap- és középfokú intézményekben és egyetemeken Magyarországon és világszerte, több mint 100 országban, több mint 50 000 intézmény használja.  A megoldások a különböző tantárgyak, idegen nyelvek (nyelvi labor), és a diákok tesztelését szolgálják.

Professzionális megoldásaink az egész életen át tartó tanulást szolgálják a legkiválóbb modern technológiákkal, és több kulcskompetencia (pl.: idegen nyelvi és anyanyelvi kommunikáció, digitális kompetencia, matematikai, természettudományi és technológiai kompetenciák) fejlesztését is támogatják.

Az első osztályú termékek globális partnerhálózattal támogatottak. Termékfejlesztési támogatói partnerek között van többek közt a Microsoft és az  Intel.

A SANAKO Lab 90 a következő beépített tevékenységeket tartalmazza

Környezetvédelmi politikánk

Arra törekszünk, hogy sokféle erőforrás felhasználásával csökkentsük és kézben tartsuk a környezeti terhelést, amelynek középpontjában a folyamatos fejlődés és a szennyezés megelőzése áll.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy mind magán és vállalati szinten is a zöldebb megoldást válasszunk, az üzleti utazások, az anyagok kiválasztása, az új technológiák és az energiafogyasztás terén. Elhivatotak vagyunk abban, hogy betartsuk a vonatkozó jogszabályok, rendeletek és az érvényes hulladékkezelési szabályokat.

ISO 14001 környezetirányítási rendszerünk segíti, és emlékeztet minket annak szükségességére, hogy a többet érjünk el és kevesebbet fogyasszunk el. Termékeink használata biztonságos, tervezésük és gyártásuk a beruházások hosszú távú értékere irányulnak.

Ahogy egyre több és több a tanulási folyamat zajlik a hagyományos osztálytermeken kívül, mi vagyunk annak az élen, hogy megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszünk ki a távoktatáshoz és a jobb szóbeli kommunikációs készség eléréséhez.

Sanako hajtja Louna Tuuli – finn szélenergia

Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu