SANAKO

Sanako Study 700

A SANAKO Study 700 nyelvi labor

Miért SANAKO Study 700?

  • Ideális megoldás nyelvtanuláshoz, diák lejátszóval és hangfelvevővel
  • A tanulók hangfelvétellel, hangbeszúrással és könyvjelzők használatával fejleszthetik célnyelvi beszédkészségüket
  • Az audió grafikonok révén a diákok összevethetik a felvett hanganyagukat a hangforrással. Ez a nyelvi kiejtés gyakorlásánál igen hasznos
  • Egyedüli megoldás a piacon, amely beépített nyelvoktatási tevékenységeket tartalmaz
  • Az új Beszélgetési tevékenység a páros és csoportmunkában ideális a megértés és a beszédkészség gyakorlásához

MIÉRT a legjobb választás a SANAKO Study 700 Nyelvi Labor?

Sok tanterem felügyeleti rendszer létezik, melyeket úgy hirdetnek, hogy „nyelvi labor” funkciót tartalmaznak. Meglehet azonban, hogy ha közelebbről megvizsgáljuk a rendszert kiderülhet, hogy nem ajánl többet egy egyszerű audió követésnél és megbeszélésnél.

A SANAKO Study 700 rendelkezik a tanterem felügyeleti megoldások összes standard funkciójával. Ezen felül arra tervezték a szoftvert, hogy a diákok és a nyelvtanárok igényeinek megfelelő ösztönző és aktív nyelvtanulási környezetet teremtsen, praktikus, innovatív és egyedi funkciókkal.

Ismerje meg, hogy miért több a SANAKO Study 700 Nyelvi Labor a többi nyelvi labornál!

Hangfelvétel
Vegye fel diák szóbeli tevékenységeit és játsza vissza nekik kiértékeléshez vagy folytassa a rögzítést és jelölje ki a tevékenységet házi feladatra.
Beszélgetés
MIÉRT – Beszélgetés?

A beszélgetés mint tevékenység bármilyen szinten alkalmazható páros vagy csoportmunkában, a beszédkészség gyakoroltatására és ellenőrzésére. Ez alkalmat ad arra is, hogy jobban megismerjük minden egyes diák kommunikációs készségét, amely alapján személyre szabott gyakorlási tananyag állítható össze számukra.

HOGYAN – Beszélgetés Tevékenysége?

A tanár diszkréten is belehallgathat a diákok beszélgetésébe, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját szavaikkal nyugodtan fejezzék ki magukat, anélkül, hogy a tankönyvből betanult és begyakorolt válaszokat ismételnék.
Hangbeszúrás
Használja a Hangbeszúrás módot amikor a forrás anyagba üres helyeket szeretne automatikusan beszúrni vagy meghallgat és ismétel kérdésekhez és válaszokhoz vagy fordítási feladatokhoz.
Élő visszajelzések diákoknak a szavazási funkcióval
Az élő visszajelzés a diákoktól, színkódolva jelenik meg a tanár monitorán.
Tartalom csomagok
Sanako tartalom csomagok beépíthetőek a nyelvi laborba.
Sanako Hang Eszköz Varázsló
Beállíthatja, elmentheti és tesztelheti az audiót a Sanako Hang Eszköz Varázslóban, hogy az optimális hangminőséget biztosítsa minden Study tevékenységben, egyetlen egyszerű lépéssel.
Szöveg és felirat hozzáadása
llesszen be szöveget a forrásanyagba, hozzon létre feliratot a videókhoz és audio fájlokhoz, és értkéleje ki szövegesen a diákokat, tesztek és esszék megírása után.
Színkódolt csoportok
Hat színkódolt csoport a különböző tudás szintű nyelvtanuláshoz.
Ültetési tervek
Ültetési tervek a tantermi képnek a tükörképével az egyszerű hallgatói beazonosításhoz.
Azonnali Élő Értékelés
Azonnali Élő értékelés kérdésekkel és válaszokkal.
Web böngészés tevékenységek
Az oktató által irányított internetes böngészés tevékenységét a tanár a nyitott és a szigorú szabályokkal menedzseli. A tanárok listát készíthetnek az engedélyezett vagy blokkolt weboldalakról. Az oktató bármikor kikapcsolhatja az internetet a diák gépeken, hogy közben felmerülő feladatokra tudjanak koncentrálni.
Chat szobák
Hat chat szoba a diákok chateléséhez
Hangbeszúrás mód
Használja a Hangbeszúrás módot amikor a forrás anyagba üres helyeket szeretne automatikusan beszúrni vagy meghallgat és ismétel kérdésekhez és válaszokhoz vagy fordítási feladatokhoz.
Házi Feladatok
A házi feladatok funkcióval egyszerűen összegyűjtheti és kioszthatja a házikat a diák alkamazásba integrált fájl területről.
Megbeszélés Tevékenységek
A társalgási készségek gyakorlásához és fejlesztéséhez párban és csoportban.
Élő Visszacsatolás
Az élő visszacsatolás a diákoktól, színkódolva jelenik meg a tanár monitorán.
Fehértábla funkció
A fehértábla funkció lehetővé teszi a hallgatók és az oktatók számára, hogy jegyzeteljenek, írjanak, rajzoljanak vagy képeket rakjanak fel a monitorjukra, majd a tartalmat megosszák a csoporttagokkal.
Lejátszási listák
A Sanako Study magában foglalja az összes óra és tartalom lejátszási listáját mind a hat színkódolt csoportban. Kattintson egy csoportja lejátszási listájára, így minden fájlt látni fog, melyből bármelyiket megnyithatja a diákok számára. A diákok is elérhetik ezeket a lejátszási listákat az önálló hozzáférési módban.
A diákok támogatása és megfigyelére
Figyelje meg, működjön együtt, ellenőrizze és kövesse nyomon a diákok előrehaladását és tevékenységeit
Vezérelje a diákok számítógépét
Lezárással a figyelem felkeltéséhez, leállításással, újraindítással, kijelentkezéssel és Wake-on-LAN-nal.
Tartalom listák
Irányított tananyagokhoz hat különböző színkóddal jelölt csoport, ahol mindegyik csoportnak saját lejátszási listája van különböző típusú tartalommal. Alkalmas minden csoportnak szinttől és tevékenységtől függően.
Alkalmazások és feladatok indítása
Indítson el bármilyen fájlt vagy tevékenységeket, vagy másoljon át és indítson el fájlokat a diákoknak, akik így majd a saját tempójában dolgozhatnak.
Szavazás
Élő szavazás kérdésekkel és azonnali válaszokkal, mellyel az oktató ellenőrizheti, hogy az osztály érti-e a leckét
Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu