SANAKO

Sanako Study 1200

A világon a legjobb nyelvi labor!

Azonban ne felejtsük el, hogy a Sanako megoldás sokkal több, mint egy nyelvi labor! Nemcsak az osztálytermi oktatásban a legjobb, de e mellett ott van a Sanako Study LITE otthoni használatra és összekötő elemként az Ön online forrásaihoz. Ezek nélkül a fontos elemek nélkül, melyek az önálló tanuláshoz nélkülözhetetlenek, a nyelvi labor értéke a mai társadalomban korlátozott lenne.

Egyetemvárosi multimédiás nyelvi centrum

Az osztálytermtől az egyetemvárosig, a Study 1200 a világon az egyetlen szoftver alapú nyelvi labor, amely lehetővé teszi mind az oktató vezette tantítást mind pedig a korlátlan számú önálló diák tanulásást otthonról vagy ahonnan tanulni szeretnének. Egyedülálló szoftver megoldás modern idegen nyelvoktatáshoz, melyet úgy terveztek, hogy mind az osztályteremben mind azon kivül is kitűnően működjön. Ha site licenceként van velepítve, a Sanako Study Lite segítségével, akkor az intézményben és otthon is minden PC-t magába foglal, így a diákok is részt vesznek az aktív tanulásban dedikált tanterem nélkül is, mert az önállóan különböző táblagépeken dolgozó diákok a szó szoros értelmében bárhol ülhetnek az egyetemi campusban. Nemhiába vált a termék az Egyesült Királyság legnépszerűbb szoftveres nyelvi központjává, mely több száz intézményben segíti több ezer diák tanulását naponta.

Egyedülálló integrált nyelvtanulási tevékenységekkel, melyek a tanárok számára egyszerűen kiválaszthatóak egy legördülő menüből!

Könnyen használható, időt takarít meg, és használata mind a tanár mind a diák számára élményt jelent!

A SANAKO Study 1200 tartalmazza az összes olyan nyelvi tevékenységet, amelyek szükségesek a nyelvoktatáshoz:

A Sanako integrált oktatási tevékenységeivel a tanár kiválaszt egy tevékenységet, ezzel a diákok azonnal a feladaton lesznek ott és maradnak. Miután a tanár a tevékenységet kiválasztotta, további funkciók jelennek meg, mint például diákok párosítása egy párbeszédhez, vagy egy hanganyag kiválasztása a hallás utáni szövegértéshez vagy a modell utánzáshoz.

A SANAKO Study 1200 egy haladó nyelvtanulási csomag, a diákoknak és a tanároknak a modern nyelvtanulási környezet összes előnyét nyújtja. A sokoldalú megoldás támogatja a diákok hangfelvételét a kiejtés és az intonáció gyakorlásához, valamint a tanárok részére innovatív tartalom-létrehozó modult tartalmaz, amely lehetővé teszik az új tananyag készítését.

A nyelvtanulás anyanyelvi hanganyagokkal és videókkal teljesen új lehetőségeket nyit a nyelvoktatásban. Megfelelő eszközökkel a tanárok motiváló feladatokat és gyakorlatokat tudnak adni a diákoknak, valós nyelvi világot szimulálva. A diákoknak fontos és hasznos, hogy életszerű szituációkban, hatékony módon tanulják az idegen nyelvet. A tanárok a számítógépes tanteremekben, gazdag nyelvtanulási eszközökkel értékes nyelvórákat tarthatnak.

Hangfelvétel
Vegye fel diák szóbeli tevékenységeit és játsza vissza nekik kiértékeléshez vagy folytassa a rögzítést és jelölje ki a tevékenységet házi feladatra.
Beszélgetés
MIÉRT – Beszélgetés?

A beszélgetés mint tevékenység bármilyen szinten alkalmazható páros vagy csoportmunkában, a beszédkészség gyakoroltatására és ellenőrzésére. Ez alkalmat ad arra is, hogy jobban megismerjük minden egyes diák kommunikációs készségét, amely alapján személyre szabott gyakorlási tananyag állítható össze számukra.

HOGYAN – Beszélgetés Tevékenysége?

A tanár diszkréten is belehallgathat a diákok beszélgetésébe, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját szavaikkal nyugodtan fejezzék ki magukat, anélkül, hogy a tankönyvből betanult és begyakorolt válaszokat ismételnék.
Hangbeszúrás
Használja a Hangbeszúrás módot amikor a forrás anyagba üres helyeket szeretne automatikusan beszúrni vagy meghallgat és ismétel kérdésekhez és válaszokhoz vagy fordítási feladatokhoz.
Élő visszajelzések diákoknak a szavazási funkcióval
Az élő visszajelzés a diákoktól, színkódolva jelenik meg a tanár monitorán.
Tartalom csomagok
Sanako tartalom csomagok beépíthetőek a nyelvi laborba.
Sanako Hang Eszköz Varázsló
Beállíthatja, elmentheti és tesztelheti az audiót a Sanako Hang Eszköz Varázslóban, hogy az optimális hangminőséget biztosítsa minden Study tevékenységben, egyetlen egyszerű lépéssel.
Szöveg és felirat hozzáadása
llesszen be szöveget a forrásanyagba, hozzon létre feliratot a videókhoz és audio fájlokhoz, és értkéleje ki szövegesen a diákokat, tesztek és esszék megírása után.
Színkódolt csoportok
Hat színkódolt csoport a különböző tudás szintű nyelvtanuláshoz.
Ültetési tervek
Ültetési tervek a tantermi képnek a tükörképével az egyszerű hallgatói beazonosításhoz.
Azonnali Élő Értékelés
Azonnali Élő értékelés kérdésekkel és válaszokkal.
Web böngészés tevékenységek
Az oktató által irányított internetes böngészés tevékenységét a tanár a nyitott és a szigorú szabályokkal menedzseli. A tanárok listát készíthetnek az engedélyezett vagy blokkolt weboldalakról. Az oktató bármikor kikapcsolhatja az internetet a diák gépeken, hogy közben felmerülő feladatokra tudjanak koncentrálni.
Chat szobák
Hat chat szoba a diákok chateléséhez
Hangbeszúrás mód
Használja a Hangbeszúrás módot amikor a forrás anyagba üres helyeket szeretne automatikusan beszúrni vagy meghallgat és ismétel kérdésekhez és válaszokhoz vagy fordítási feladatokhoz.
Házi Feladatok
A házi feladatok funkcióval egyszerűen összegyűjtheti és kioszthatja a házikat a diák alkamazásba integrált fájl területről.
Megbeszélés Tevékenységek
A társalgási készségek gyakorlásához és fejlesztéséhez párban és csoportban.
Élő Visszacsatolás
Az élő visszacsatolás a diákoktól, színkódolva jelenik meg a tanár monitorán.
Fehértábla funkció
A fehértábla funkció lehetővé teszi a hallgatók és az oktatók számára, hogy jegyzeteljenek, írjanak, rajzoljanak vagy képeket rakjanak fel a monitorjukra, majd a tartalmat megosszák a csoporttagokkal.
Lejátszási listák
A Sanako Study magában foglalja az összes óra és tartalom lejátszási listáját mind a hat színkódolt csoportban. Kattintson egy csoportja lejátszási listájára, így minden fájlt látni fog, melyből bármelyiket megnyithatja a diákok számára. A diákok is elérhetik ezeket a lejátszási listákat az önálló hozzáférési módban.
A diákok támogatása és megfigyelére
Figyelje meg, működjön együtt, ellenőrizze és kövesse nyomon a diákok előrehaladását és tevékenységeit
Vezérelje a diákok számítógépét
Lezárással a figyelem felkeltéséhez, leállításással, újraindítással, kijelentkezéssel és Wake-on-LAN-nal.
Tartalom listák
Irányított tananyagokhoz hat különböző színkóddal jelölt csoport, ahol mindegyik csoportnak saját lejátszási listája van különböző típusú tartalommal. Alkalmas minden csoportnak szinttől és tevékenységtől függően.
Alkalmazások és feladatok indítása
Indítson el bármilyen fájlt vagy tevékenységeket, vagy másoljon át és indítson el fájlokat a diákoknak, akik így majd a saját tempójában dolgozhatnak.
Szavazás
Élő szavazás kérdésekkel és azonnali válaszokkal, mellyel az oktató ellenőrizheti, hogy az osztály érti-e a leckét
Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu