SANAKO

Sanako Lab 90, Lab 100

SANAKO Lab 90 és Lab 100 Nyelvoktató rendszerek – Nincs szükség diák számítógépekre

Sanako Lab 90 és Lab 100 megbízható digitális nyelvi labor megoldások, kimondottan osztálytermi használatra. A Lab nem igényel számítógépet a hallgató állomásoknak, ezért megkíméli a felhasználót a tipikus kapcsolódó költségektől mint pl. a számítógépek, szerverek, LAN hálózatok, WLAN vagy kapcsolók cseréjétől. Továbbá mivel nincsenek számítógépek, a hálózati problémák, kapcsoló vagy szerver problémák illetve ezek költségei sem léteznek. Ez a Sanako Lab 90-et és Lab 100-at egyedülálló digitális nyelvoktatási megoldásokká, és igen megbízható nyelvi laborokká teszi.

Tanítson bármely nyelvet a könnyen használható speciális, előre beépített nyelvtanulási tantermi tevékenységekkel!

A professzionális SANAKO Lab 90 és Lab 100 nyelvokató rendszerek egyedülálló, oktatóvezérelt nyelvi laborok, melyneknek működése logikus, használatuk könnyű és élvezetes.

A Sanako Labok csak egy tanári számítógépet igényelnek. A hallgatók mikrofonos fejhallgatóval és egy tartós és könnyen kezelhető digitális egységgel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy számos ösztönző tanulási tevékenységben vegyenek részt, akár egyedül, akár csoportosan vagy párban. Az előre beépített tevékenységek, mint a telefon beszélgetés vagy beszédértés pedig megkönnyíti a tanár feladatát az órák létrehozásában.

Például amíg az egyik csoport egy témáról beszélget, addig a másik a hallás utáni szövegértést gyakorolja. Az oktatónak csak annyit kell tennie, hogy két csoportot hoz létre, kijelöli a csoporttagokat és a tevékenységeket. Ezzel lehetővé válik, hogy a tanulók olyan tananyagokkal tanulhassanak, melyek a képességeiknek és tudásuknak legjobban megfelelnek. Így a diákok maximálisan profitálhatnak a gyakorlatokból. Az eredmény: mindenki számára hatékonyabb tanulás a nyelvórán.

A Sanako Lab 90 és Lab 100 könnyen használhatóak mind az oktató mind a tanuló számára, és ezekhez a teljesen funkcionális nyelvi laborokhoz csak minimális képzésre lesz szüksége.

A diák audió egységekhez igény szerint csatlakozható IPad, laptop vagy PC.

A SANAKO Lab 100 a következő beépített tevékenységeket tartalmazza:
Hallás utáni szövegértés
Olvasási gyakorlat
Telefonos beszélgetés
Szinkron és konszekutív tolmácsolás (STS modul)
Páros megbeszélés
Csoportos megbeszélés
Modell utánzás
Elmentett válaszadás
Tesztek (igaz-hamis, feleletválasztós)
Könyvtár mód
Audió-on igény

A SANAKO Lab 100 új verziója bevezette a Podcasting funkciót. Célja az okatatók segítése, hogy több elérhető digitalis tanulási anyagot készíthessenek a hallgatóknak. Ez lehetővé teszi, hogy az oktató könnyen feltölthessen  digitális vagy MP3 anyagot a webre a hallgatók számára, melyet online el tudnak érni.  Ezzel a tanulási lehetőségek kitágulnak. Az órai és az otthoni tanulási anyagok az internetről elérhetővé válnak, ezért az oktatók sokkal egyszerűbben integrálhatják az órai tanulást az önálló tanulással, és a tanulási lehetőségek a tantermen kívül is elérhetővé válnak.

SANAKO LAB 100 mobil nyelvi labor

Professzionális mobil audió nyelvi labor

Mobil gördülős kocsi “bárhova átvihető lab“ verzió. A Lab 100 eszközei ebben a tárolókocsiba tárolhatók is.

SANAKO LAB 100 STS

Professzionális audió nyelvi labor és szinkrontolmács-képzési rendszer

A Lab 100 szinkrontolmács-képzési rendszert (STS) arra tervezték, hogy a hallgatókat olyan technikával képezzék szinkron tolmácsokká amely megfelel a valós konferencia környezetnek. A Lab 100 STS hatékonyan szimulálja a professzionális konferencia környezetet azzal, hogy az oktató kijelölheti a tolmácsokat, az előadókat és a megfigyelőket az oktatásban.

Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu