SANAKO

Sanako Anywhere – Bárhol

Sanako Anyhwere – Sanako Bárhol – Tanuljon nyelvet bárhol is van

Sanako Anywhere a mi megoldásunk olyan helyzetekre, amikor a tanulás a tantermen belül és kívül is zajlik, ráadásul különböző eszközökön. A tanárok lecke fájlokat adhatnak ki a diákoknak, akik több platformon dolgozhatnak, mint a tabletten, Windows operációs rendszerben, Mac operációs rendszerben X, Linuxban és Chromebookon. A diákok felcsatlakozhatnak és dolgozhatnak a tananyagokon bárhol is vannak. Ha befejezték a feladatot, az automatikusan elmentésre kerül a Sanako Anywhere szerveren. A tanár ezután ellenőrízheti, véleményezheti és osztályozhatja az elkészült diákmunkát.

Sanako Anywhere éves előfizetéssel vásárolható – így kínál megfizethető és rugalmas megoldást a változó igényekhez igazodva.

ÚJ – A Sanako Anywhere hozzárendelhető a Sanako Study 700 és 1200 nyelvi laborhoz is.

A Sanako Anywheret a diákok különálló megoldásként is használhatják, hogy megoldják a feladatok vagy a házit. A diákoknak most lehetőségük nyílik arra is, bárhol is vannak, hogy a Sanako Study 1200 és Sanako Study 700 nyelvi laborban használt tananyagokat és tartalmakat használhassák.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanako

https://itunes.apple.com/us/app/sanako-solo/id910929547?mt=8

Sanako Solo App is available for Android in the Google Play store and for iPad in the Apple App Store

Hozzon létre multimédiás gyakorlatokat, melyek magukba foglalják az ingyenes hangfelvételt, kérdés és válasz feladatokat, párosítási feladatokat, üres hely kitöltési feladatokat és a szabad szöveges feladatokat – mind a WYSIWYG HTML szerkesztési funkciókkal.

Csak az aktív lecke felhasználó számít licensz használónak. Minden diáknak hozzáférése van az ingyenes hangfelvevőhöz https://recorder.sanako.com **, hogy a saját szabadidejükben gyakorolhassanak, és amikor készek csatlakozni egy leckéhez, csak egy egyedi 8-jegyű kódot kell megadniuk.

Sanako Anywhere használható bármilyen nyelv tanításához, bármely szinten. Használja a már meglévő tananyagaival, mint pl. dokumentumokkal, prezentációkkal, weboldalakkal, de legfőképpen az audió és videó tartalmakkal, hogy a Hangbeszúrás funkciót kihasználhassa a szóbeli megjegyzések és / vagy válaszok hozzáadására. Ideális szóbeli vizsga előkészítéséhez is. Vessen egy pillantást az alábbi videóra, amely megmutatja, hogyan kell használni a web-felvevőt.

A diákok a saját hardver eszközeikre ** a saját idejükben menthetik el munkájukat, a tanárok pedig szóbeli megjegyzéseket fűzhetnek hozzá minőségi értékelésként. Javítsa ki a kiejtésüket, vagy javasoljon javításokat, hogy elmondja nekik – sokkal könnyebb mondani, hogy hogyan kell valamit mondani, mint hogy megpróbálja leírni, hogy kell azt mondani!

** Csak egy olyan eszközre van szüksége amelyben Google Chrome böngésző van telepítve, vagy iPad / Android tablett eszköz.
Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu