SANAKO

Sanako Fejhallgató

SLH-07 Fejhallgató

Az egyetlen fejhallgató, amire valaha is szüksége lehet. Ha beszél és hallgat igazán számít, hogy Sanako fejhallgatót válasszon saját nyugalma érdekében! PC-hez, laptophoz, notebookhoz, ipadhez és tabletthez kitűnő választás.

Ha minőségi audiót keres nyelvtanuláshoz, zene vagy általános szöveg hallgatásához, akkor a válassza a Sanako SLH-07 fejhallgatót. A tartós és professzionális fejhallgatót kifejezetten úgy tervezték, hogy a legtisztább hangminőséget nyújtsa bármilyen környezetben. Zajszűrős mikrofon biztosítja a legjobb minőségű audiót a hangfelvételekhez. Alkalmas számos munkakörnyezethez, beleértve a nyelvtanulást, a műsorszolgáltatást, az audió és videó szerkesztő tevékenységét. A kiváló minőségű audió és hangfelvétel ideálissá teszi nyilvános szóbeli vizsgákhoz és általános nyelvtanuláshoz. A robusztus konstrukció biztosítja, hogy a mindennapi iskolai életben megállja a helyét. Alkatrészek készen elérhetőek, mely biztosítja, hogy a fejhallgató a mindennapi használatban sok-sok évig kitartson egyszerű karbantartással.

A Sanako SLH-07 fejhallgató különböző típusú csatlakozi ponttal érhető el, akár PC-hez vagy laptophoz vagy tabletthez használja;

USB csatlakozás
RJ11 moduláris csatlakozás
3,5 mm-es mini jack csatlakozás
3,5 mm-es TRRS csatlakozás tablettekhez és iPADokhoz
A lehető legjobb hangminőség audió lejátszáshoz
Robusztus és tartós bármilyen környezetben
Garantált kényelem – cserélhető fülpárna és állítható, párnázott fejpánt
Preciziós mikrofon az optimális hangvisszaadáshoz
Állítható mikrofonos fejhallgató kiemelkedő beszédképzéshez
Eltávolítható kábellel az egyszerű tároláshoz és cseréhez

Robusztus és megbízható minden környezetben

Sanako SLH-07 fejhallgató ideálisan használható az Open Access központokban, könyvtárakban, osztálytermekben és persze nyelvi laborokban. Ez a fejhallgató arra készült, hogy tartson.

Tartozékok

Nem kell cserélni! A fejlhallgató minden része külön is megvásárolható – így pénzt takarít meg.

Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu