SANAKO

Tanusítványok és díjak

win10
MICROSOFT® WINDOWS 10, 8, 7, VISTA™ Tanusítvány

SANAKO Study oktatási megoldások az elsők Finnországban amik WIN 10/8/7, Vista tanúsítottak. A tanusítványi minősítés a SANAKOt és a Study szoftver családot a premier szoftver partnerek közé helyezi, amely garantálja a kompatibilitást a Microsoft legújabb operációs rendszerével. Ez biztosítja a SANAKO ügyfeleknek világszerte a biztonságosabb és előnyös befektetéseket.

 

 

MICROSOFT Tanusított Partnere (MICROSOFT Certified Partner)

A Microsoft Certified Partner-logó azt jelzi, hogy a SANAKO a legmagasabb szintű ipari tapasztalattal nyújt szolgáltatásokat, szoftvereket, vagy támogatja a Microsoft technológiákat. A Certified Partner embléma használata nemcsak minőségi szinten jelent, hanem szoros kapcsolatot a Microsofttal.

Worlddidac Minőségi Charta Akkreditáció (Certification WORLDDIDAC Quality Charter Accreditation)

A SANAKO a Worlddidac Minőségi Charta akkreditációját 2007-2010 időszakra kapta meg. Worlddidac egy elismert olyan független, nemzetközi szakmai egyesület, amelynek tagjai oktatási termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítanak minden oktatási szinten. Ez az akkreditáció azt jelenti, hogy a SANAKO megfelel a legmagasabb minőségi termékek és az értékesítés utáni szolgáltatás és támogatás követelményeinek.

Környezetvédelmi Tanusítvány (ISO Environmental Certification of SANAKO Management Processes)

ISO 14001 tanúsítvány garantálja a környezetbarát eljárásokat és folyamatokat, melyek a vállalat tevékenységhez kapcsolódnak a tervezésben, a termékfejlesztésben, a gyártásban, a szolgáltatásban, a multimédiás tanulási rendszerek marketingjében és az értékesítésben

Minőségi Tanusítvány (ISO Certification of SANAKO Management Processes)

ISO 9001:2000 tanúsítvány egy olyan minőségi garancia, ami kapcsolódik a cég tevékenységéhez a tervezésben, a termékfejlesztésben, a gyártásban, a szolgáltatásban, a multimédia tanulási rendszerek marketingjében és az értékesítésben.

 

CODIE Díj a Legjobb Új Oktatási Megoldásokért 2004 (CODIE Award for Best New Education Solution 2004)

SANAKO Lounge 100 a “Legjobb Új Oktatási Megoldások” díját kapta a SIIA-tól (Software and Information Industry Association). A nyerteseket a 19th éves CODI Díjátadón hírdették ki San Franciscoban. Több mint 600 cég közül választottak. Sanako Lounge 100-at jelölték a finalistának két kategóriában: a legjobb középfokú oktatási megoldások és a legjobb új oktatási megoldások.

Copyrights - Education Technologies Finland Email: educatio.sanako@gmail.com, Tel: 06-20-347-7011
crossmenu