Sanako Pronounce – Kiejtés

Kiejtés – Hang felismerő és kiértékelő szoftver

Sanako Pronounce a világ első olyan szoftver csomagja amelynek célja, hogy a mai nyelvtanulók  kiejtési készségeit javítsa. Használható egyénileg, csoportban vagy osztályban.  Sok nyelvtanár egyetért abban, hogy az idegen nyelv megértéséhez és a idegen nyelvi készségek fejlesztéséhez létfontosságú, hogy a diákok számára lehetővé tegyék a szavak és kifejezések helyes kiejtésének elsajátítását.

Sanako Pronounce

Sanako Pronounce

A Sanako Pronounce új és izgalmas távlatokat nyit a helyes kiejtés elsajátításához. A nyelvtanárok használhatnak kész mondatok vagy létrehozhatnak saját egyszerű szöveges dokumentumokat. Ezzel a diákok számára lehetővé teszik, hogy jelentősen javítsák idegen nyelvi kiejtésüket.

A Sanako Pronounce gyors, könnyen használható és hatékony! Hallgassa meg a kifejezést, olvassa el a szöveget, majd egyszerűen rögzítse saját hangját ugyanazt a kifejezést elismételve, hogy összehasonlíthassa az eredeti modellel. Ha elégedett az eredménnyel, akkor egyszerűen lépjen a következő kifejezésre vagy mondatra. A Sanako Pronounce automatikusan összehasonlítja a felvételt az eredetivel és kiértékeli a célnyelvi pontosságát, kiemelve az esetleges hibákat, mely lehetővé teszi, hogy megismételje a gyakorlatot, ha szükséges. A  legújabb és legjobb minőségű Sanako hiteles Szöveg-Beszédre (Text-To-Speech) technológia  segítségével a tanárnak nem kell rögzíteni a modell mondatokat, egyszerűen csak írja vagy másolja be a szöveget bármilyen forrásból. Például, másolásjon ki és beillesszen be egy tetszőleges szöveget az internetről vagy egy dokumentumból, és a program létrehozza a hangot és a fonetikai jeleit automatikusan.

 kuva1
Sanako-Pronounce-Main-Image-laptop
Sanako Pronounce megoldások összehasonlítása
Pronounce Pronounce Szerkesztővel Pronounce Tantermi
Kiejtés gyakorlat “szöveg-beszédre” technológiával és hang felismeréssel
Bármilyen szöveget használhat a gyakorláshoz
Premium hangtámogatás
Létrehozás gyakorlása
–“figyelj és ismételd meg” gyakorlat létrehozása bármilyen írott anyagból
Tanterem menedzsment
– gyakorlatok szétosztása és kész feladatok összegyűjtése