Sanako Anywhere – Bárhol

Sanako Anyhwere – Sanako Bárhol – Tanuljon nyelvet bárhol is van

Sanako Anywhere a mi megoldásunk olyan helyzetekre, amikor a tanulás a tantermen belül és kívül is zajlik, ráadásul különböző eszközökön.
A tanárok lecke fájlokat adhatnak ki a diákoknak, akik több platformon dolgozhatnak, mint a tabletten, Windows operációs rendszerben, Mac operációs rendszerben X, Linuxban és Chromebookon. A diákok felcsatlakozhatnak és dolgozhatnak a tananyagokon bárhol is vannak. Ha befejezték a feladatot, az automatikusan elmentésre kerül a Sanako Anywhere szerveren. A tanár ezután ellenőrízheti, véleményezheti és osztályozhatja az elkészült diákmunkát.

anywherehiearchy

Sanako Anywhere éves előfizetéssel vásárolható – így kínál megfizethető és rugalmas megoldást a változó igényekhez igazodva.

ÚJ – A Sanako Anywhere hozzárendelhető a Sanako Study 700 és 1200 nyelvi laborhoz is.

 

A Sanako Anywheret a diákok különálló megoldásként is használhatják, hogy megoldják a feladatok vagy a házit. A diákoknak most lehetőségük nyílik arra is, bárhol is vannak, hogy a Sanako Study 1200 és Sanako Study 700 nyelvi laborban használt tananyagokat és tartalmakat használhassák.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanako

Sanako Solo App is available for Android in the Google Play store and for iPad in the Apple App Store

google-play-badge     App store

Hozzon létre multimédiás gyakorlatokat, melyek magukba foglalják az ingyenes hangfelvételt, kérdés és válasz feladatokat, párosítási feladatokat, üres hely kitöltési feladatokat és a szabad szöveges feladatokat – mind a WYSIWYG HTML szerkesztési funkciókkal.

Csak az aktív lecke felhasználó számít licensz használónak. Minden diáknak hozzáférése van az ingyenes hangfelvevőhöz https://recorder.sanako.com **, hogy a saját szabadidejükben gyakorolhassanak, és amikor készek csatlakozni egy leckéhez, csak egy egyedi 8-jegyű kódot kell megadniuk.

Sanako Anywhere használható bármilyen nyelv tanításához, bármely szinten. Használja a már meglévő tananyagaival, mint pl. dokumentumokkal, prezentációkkal, weboldalakkal, de legfőképpen az audió és videó tartalmakkal, hogy a Hangbeszúrás funkciót kihasználhassa a szóbeli megjegyzések és / vagy válaszok hozzáadására. Ideális szóbeli vizsga előkészítéséhez is. Vessen egy pillantást az alábbi videóra, amely megmutatja, hogyan kell használni a web-felvevőt.

A diákok a saját hardver eszközeikre ** a saját idejükben menthetik el munkájukat, a tanárok pedig szóbeli megjegyzéseket fűzhetnek hozzá minőségi értékelésként. Javítsa ki a kiejtésüket, vagy javasoljon javításokat, hogy elmondja nekik – sokkal könnyebb mondani, hogy hogyan kell valamit mondani, mint hogy megpróbálja leírni, hogy kell azt mondani!

** Csak egy olyan eszközre van szüksége amelyben Google Chrome böngésző van telepítve, vagy iPad / Android tablett eszköz.