SANAKO Study Szoftver v. 8.00

augusztus 07, 2015

Bevezető

Megjelenik a SANAKO interaktív oktatási platformjának, a SANAKO Study szoftvernek a legújabb verziója.

Az 8.00 verzió megjelenése sok új hasznos szolgáltatást nyújt a Study szoftver platform összes felhasználójának. Több lehetőséget tartalmaz a tanulók idegen nyelvi készségeinek fejlesztéséhez kezdő és haladó szinten is. Az élő visszacsatolás modullal könnyen fenntartható a diákok folyamatos órai figyelme, és a tanár is könnyebben fókuszálhat az oktatásra miközben a diákok munkáját felügyeli.

A tanárok tudják, hogy a szóbeli jártasság a hatékony nyelvtanulás legfőbb kulcsa. A nyelvtanítási szoftvereink új tevékenységei most még több lehetőséget nyújtanak a diákoknak, hogy a célnyelvi kiejtést és beszélgetést gyakorolhassák. A tanárok is elmenthetik a diákok szóbeli teljesítményét, melyet folyamatosan értékelhetnek.

A Study platform további fejlesztései megkönnyítik a tanárok számára, hogy figyelemmel kísérjék a tanulók tevékenységét az osztályban, amíg ezzel párhuzamosan más forrásokkal dolgoznak a Study oktatási felületen.

FEJLESZTÉSEK: SANAKO Study 500, 700, 1200


Állítható bélyegképek és duál monitor:

A tanárok két külön monitoron dolgozhatnak. Ezzel a funkcióval még hatékonyabban felügyelhetik a diákok tevékenységeit a Study környezetben. A tanár az egyik monitoron felügyelheti, irányíthatja és támogathatja a diákokat, amíg a másik képernyőn más alkalmazásokkal dolgozhat. Az új verzióban a tanár a diák bélyegképek nagyságát is beállíthatja a fokuszáltabb osztály-tevékenységi felügyelethez.

Windows 7 támogatás:

A Study platform 8.00 verziója kompatibilis a MS Windows 7 operációs rendszerrel.

Mixer line beállító:

A mixer line beállító funkció technikailag egyszerűbbé teszi az audió beállításokat, különösen a nem angol nyelvű operációs rendszereknél. Ez a fejlesztés biztosítja a kimagasló hangminőséget, amely a hatékony nyelvtanuláshoz elengedhetetlen.

SANAKO Study 700 – Beszégetés tevékenység:

A Sanako Study 700 új verziója a beszélgetés tevékenységgel gazdagítja a nyelvtanítási tevékenységeket.  A diákok így még több lehetőséghez jutnak, hogy csoportos és páros beszélgetésekkel fejlesszék a beszédkészségüket.

SANAKO Study 1200 – Kerekasztal beszélgetés tevékenység:

A kerekasztal beszélgetés egy új tevékenység, amellyel a tanárok olyan kiscsoportokat hozhatnak létre, amelyekben kijelölt “elnökök” irányítják a beszélgetést. A párhuzamos chat funkcióval a kerekasztal résztvevők jegyzetelhetnek, így a beszéd mellett az íráskészségeket is gyakorlhatják.  A tanár arra is használhatja ezt a funkciót, hogy a diákok beszédkészségének fejlődését nyomonkövesse, miközben a folyamatos feladatokhoz támogatást nyújt.

SANAKO Study 1200 feliratozás:

Ez az új funkció azokat a diákokat segíti, akik a Study 1200 média lejátszót használják. Azzal, hogy feliratozhatják a fájlokat, a diákok még több értékes nyelvi gyakorlatra tudnak szert tenni a média fájlok használata közben.

SANAKO Study 1200 utasítások:

A diákok most még több támogatást kaphatnak a munkájukhoz, mivel a tanárok szöveges utasításokat tudnak a kiosztott média fájlokban elhelyezni, melyekkel a diákok önállóan dolgozhatnak. A diákok többé nem tudnak kibújni a feladat alól azzal a szokásos mentséggel, hogy “Nem értem a feladatot!”


Related Posts

There is no related post.